Onderbaas Don Knops spreekt zich uit

Onderbaas Don Knops spreekt zich uit

Waar de volledige Haagse Maffia zwijgt en blijft wegkijken heeft onderbaas Don Knops (VVD)zich uitgesproken tegen de constante provocaties vanuit links extremistisch activistische hoek. Deze links extremistische terroristen wordt door de leiding van de Haagse Maffia geen strobreedten in de weg gelegd wat vele kiezers een doorn in het oog is. Het islamitisch terreur dat overigen wordt gesteund door de meeste links extremisten, wordt door de Haagse maffia al beperkt serieus genomen waardoor het voor linkse terroristen helemaal vrijspel schijnt te zijn, ongestoord kunnen zij diverse kinderfeesten terroriseren, geschiedenis proberen uit te vlakken en hun extremistische zin door drijven, gesteund door partijen als Groen-links. Hopelijk volgen er na het goede voorbeeld van Don Knops meerdere Maffia leden die het juk van politiek correct gewauwel afschudden en vind er een omslag plaats zodat deze extremisten een stevige tegenwind kan worden geboden. Het moet toch niet zo zijn dat alleen Wilders, Baudet en Don Knops zien wat er leeft en wat er zich afspeelt in Nederland, het wordt tijd dat de Haagse maffia stopt met hun struisvogel gedrag wanneer het gaat om ontwikkelingen die de samenleving ernstige verstoren als  bijvoorbeeld islamisering en links extremisme.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.