Wederom falende rechters

Wederom falende rechters

Opnieuw een dubieuze uitspraak van falende rechters. Een groep Roemeense snelweg criminelen wordt na knap rechercheren ingerekend, de buit, een lading iPhones ter waarde van een half miljoen wordt aangetroffen in het vakantiehuisje op het bungalowpark waar de criminelen zich bevinden evenals de geprepareerde auto en gereedschap waarmee de diefstal heeft plaatsgevonden, maar dat is volgens deze faal rechters niet voldoende om deze criminelen voor de diefstal te veroordelen, nee zij komen weg met een lage straf wegens heling Nederland wordt mede door dit soort uitspraken van incapabele rechters steeds meer een lachertje voor criminelen uit de rest van Europa. Hoelang kijkt de Haagse maffia nog toe terwijl deze faal rechters het Nederlandse rechtssysteem uithollen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.