Gemeenteraadsverkiezingen brengt gevaarlijke ontwikkeling in beeld

Gemeenteraadsverkiezingen brengt gevaarlijke ontwikkeling in beeld

De afgelopen gemeenteraadsverkiezingen hebben een aantal zaken duidelijk gemaakt voor de gewone domme laag opgeleide Nederlander dan , helaas is de HaagsMaffia te arrogant om dezelfde conclusies te trekken als de kiezers die zij zo minachten. Het vertrouwen in de Haagse politiek is op een bedroevend niveau beland dit mag opgemaakt worden uit het grote succes voor de lokale partijen, al wordt dit succes op de Haagse propaganda zenders uitgelegd als zouden de lokale partijen worden bestierd door laag opgeleide domoren die dichter bij de domme laag opgeleide kiezers staat. Daarnaast is gebleken dat de kiezer zich nog steeds om de tuin laat leiden door de linkse partijen die voor het grootste deel bestaan uit antifascistische fascisten, extremisten, communisten en anarchisten en politiek correcte wegkijkers die er totaal geen punt van maken om hun doelen te bereiken doormiddel van intimidatie, agressie en zelfs het vormen van een links-blok aangevuld met gevaarlijke islamitische clubjes die op zichzelf al een gevaar voor de democratie vormen. Verder is deze verkiezingsperiode meer dan duidelijk geworden dat Dictator Erdogan een duidelijk plan heeft om Nederland van binnenuit met zijn virus te besmetten in vrijwel alle steden waar de partij van Erdogan mee deed hebben zij zetels behaald. In Ankara zijn ze de opleidingspartijen PVDA en Groen-links dan ook erg dankbaar voor het inwerken en wegwijs maken van hun aanhang. Wat houd het nu eigenlijk in deze verkiezingsuitslag, nou niet veel goeds in ieder geval het maakt namelijk heel duidelijk dat links Nederland zich als ware NSBers opstelt als het op infiltratie door buitenlandse machten aankomt zij capituleren en helpen de islamitische invasie maar wat graag opgang. Verder maakt het duidelijk dat de Nederlandse kiezer nog niet in staat is door de roze linkse bril de werkelijkheid te zien en zich laat bedotten door een bos rode rozen die in een groene vaas met stront staan. En natuurlijk maakt het duidelijk dat door de arrogante politiek correcte houding van de HaagseMaffia die liever struisvogelt dan aandacht besteed aan wat er in de  samenleving steeds luider hoorbaar is, namelijk dat de Islam met een steeds grotere snelheid naar de macht grijpt. Het is natuurlijk heel moeilijk communiceren als je zo hoog opgeleid bent  dat je het gewone domme volk dat jou elke vier jaar mag kiezen om ze af te persen en voor te liegen niet meer verstaat.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.