Nederland op vijfde plek Bruto uurloon

Nederland op vijfde plek Bruto uurloon

Europees Propaganda bureau Eurostat heeft berekend dat Nederlandse werknemers gemiddeld op een vijfde plek komen binnen Europa als het op Bruto uurloon aankomt. Wat Eurostat vergeet te vermelden is dat Nederland in de top drie staat als het om de belastingdruk gaat dus van dit gemiddelde bruto uurloon van € 34,80 wordt een dergelijke grote hoeveelheid gestolen door de overheid dat Nederlandse werknemers er netto zeer bekaaid van af komen en zelfs buiten de top tien eindigen. De Nederlandse werknemers worden al tientallen jaren belazert en uitgemolken, Nederlandse werknemers mogen niet klagen ze mogen blij zijn dat we een rijk land zijn is één van de veel gebruikte uitspraken door MP’s als Balkenende en Rutte. Elke Don die hier aan de macht komt verhoogt op een bepaald moment de belastingen, op bijvoorbeeld brandstof, levensmiddelen, assurantie , energie, zelfs na de dood moet er nog belasting worden betaald over de nalatenschap. zelfs het spaargeld is niet veilig de hebberigheid van de Haagse Maffia kent werkelijk geen grenzen. Het is dan ook de plicht van elke burger om zoveel mogelijk terug te stelen van de Haagse Maffia.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.