Don Rutte rekent gewoon op een vruchtbare samenwerking

Don Rutte rekent gewoon op een vruchtbare samenwerking

Er is waarschijnlijk niet voldoende boter in dit land om het grote hoofd van Don Rutte mee te bedeken als hij denkt dat zijn openlijke leugens en minachting geen gevolgen zullen hebben voor de samenwerking met de oppositie in de tweede kamer. De oppositie partijen in de kamer zullen meer als ooit tevoren op hun hoeden zijn bij alles wat er uit de mond van Don Rutte en de overige coalitieleiders komt. Een enkele partij daar gelaten zoals het gevallen SGP dat als enige de motie van ongenoegen tegen Don Rutte verwierp, zal geen enkele oppositiepartij nog geloof hechten aan Don Rutte’s uitlatingen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.