Linkse leugens niet langer houdbaar

Linkse leugens niet langer houdbaar

Door de komst van internet met z’n sociale media platforms is het voor de linkse media vrijwel niet meer te doen om de kijkers/lezers te beïnvloeden met hun eigen bekrompen linkse wereldbeeld. De tijden van indoctrinatie van kijkers door de linkse staatsomroep is tot een einde gekomen, kon er tot voor kort nog gerommeld worden met de werkelijkheid omdat er niet veel anders was om je nieuws en mening vandaan te halen nu is elk nieuwsfeit overal vanuit elke invalshoek te bezien. De linkse staatsomroep is daar nu pas achter en moet nu na tientalen jaren van demoniseren van klokkenluiders als Pim Fortuin en Geert Wilders Thierry Baudet toegeven dat deze zieners gelijk hadden. Uiteraard doen zij dit op hun bekende irritante linkse wijze, zij brengen het nu namelijk alsof niet deze voorlopers maar zijzelf tot de ontdekking zijn gekomen dat de integratie is mislukt en de islam geen vredelievende ideologie is maar een gevaar voor Nederland en de democratie. Al is de politiek correcte Haagse maffia nog niet uit hun coma ontwaakt de kiezer kan niet langer voorgelogen worden en alleen de ongeïnteresseerde kiezer zal zich nog op een dwaalspoor laten zetten door de linkse politieke elite en hun propaganda omroep NPO.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.