Wat doet de Nederlandse politiek

Wat doet de Nederlandse politiek

Nu door heel Europa steeds duidelijker wordt wat de komst van de islam voor de autochtone bevolking betekend is de grote vraag wat doet de Haagse Maffia om het tij te keren. Blijft Nederland aan de leiband van gevaarlijke Eurofielen als Juncker, Timmermans, Merkel en Macron lopen of neemt zij het heft weer in eigen hand en neemt de eigen bevolking in bescherming door het terug dringen van de islam naar waar het vandaan komt en thuis hoort, of in ieder geval een inperking van de expansie drift. Partijen als de PVV en FvD roepen terecht om maatregelen, helaas zal de kiezer uiteindelijk zelf de handen uit de mouwen moeten steken door over zijn angst voor links extremisme en politiek correcte partijen heen te stappen en een keuze te maken voor een nieuwe verfrissende weg naar bevrijding voor het definitief te laat is.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.