Verbazing over politieke correctheid neemt toe

Verbazing over politieke correctheid neemt toe

Steeds meer overheids instellingen brengen onwaarheden in omloop uit angst niet politie correct bezig te zijn. Antisemitisme neemt hand over hand toe, daders van homogeweld worden in bescherming genomen, vrouwen worden belaagd, rechters straffen beneden alle peil, waarheden over massamigratie worden glashard ontkend. De Haagse Maffia trekt Nederland steeds verder omlaag naar een bedenkelijk niveau door constant waarheden te verdraaien of te ontkennen, dit slechte voorbeeld wordt dan weer opgevolgd door lagere overheden. Een bezorgde  bekende Nederlandse volkszanger geeft in een interview uiting aan zijn gevoelens en is bang voor een naderende burgeroorlog zijn eerlijkheid en openheid worden door links fascisten gelijk met bedreigingen en door gematigder links met gelach beantwoord. Nederland staat inderdaad aan de vooravond van een hoogoplopende strijd tussen drie bevolkingsgroepen waarvan er twee zeer bereid zijn tot extreem geweld namelijk links Nederland dat de handen ineen heeft geslagen met de in Nederland infiltrerende islam tegenover de steeds groter wordende groep Nederlanders die het worden onderdrukt door deze beide stromingen beu is. Al worden de steeds hoger oplopende spanningen tussen deze groepen keihard ontkend door de Haagse Maffia, een angst voor escalatie  van de tegenstellingen die mogelijk na verloop van tijd zal uitmonden in een burgeroorlog is helemaal zo gek nog niet en een uiteindelijke confrontatie lijkt door de ontkenning van de werkelijkheid door het politiek correct wegkijken onvermijdelijk.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.