Nederland wederom verraden door de coalitie

Nederland wederom verraden door de coalitie

Met het ondertekenen van een geheime verklaring in Marrakesh door staatssecretaris Mark Harbers(VVD) heeft de coalitie wederom de Nederlandse bevolking bewust verraden en de massamigratie vanuit Afrika en het midden-oosten een enorme boost gegeven. Met het ondertekenen van de geheime verklaring van Marrakesh heeft Nederland zich gebonden de migratie vanuit Africa en het midden-oosten te stimuleren en de migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen voor degenen die aan deze volks verhuizing willen deel nemen. Nederland heeft zich gebonden Xenofobie met alle middelen tegen te gaan en de bevolking op de mouw te spelden dat de immigratie vanuit deze werelddelen een zeer positieve bijdrage levert aan Europa en in het bijzonder aan Nederland iets dat natuurlijk één van de grootste leugens van deze eeuw blijkt. Dit hele plan is opgesteld door de globalisten binnen de Europese unie en klakkeloos ondertekend door alle lidstaten met uitzondering van het wakkere Hongarije. Hongarije dat als enige land binnen Europa weigerde in opdracht van Unie zijn burgers voor te liegen en massamigratie mogelijk te maken. Het Verdrag van Marrakesh is met opzet geheim gehouden omdat er binnen Europa nauwelijks draagvlak bestaat voor deze zeer slechte verklaring  onder de bevolking.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.