Europese unie steeds dictatorialer

Europese unie steeds dictatorialer

De Eurofielen voelen dat hun waanidee van ,Ein Grosses Europa” steeds meer gevaar begint te lopen nu er steeds meer nieuw rechtse partijen aan de macht komen die zich verzetten tegen de globalisering en massa immigratie naar Europa. De dominante ondemocratische manier waarop het Europese parlement de leden van de unie onder de duim houd veroorzaakt steeds meer wrijving en ongenoegen bij enkele leden maar nog vele malen meer bij de burgers. Er heerst een snel groeien ongenoegen onder inmiddels tweederde van de Europese bevolking. De Franse Minister president Macron heeft de andere Eurofielen waaronder Merkel, Juncker, Timmermans opgeroepen haast te maken met het doordrukken van hun extreemlinkse gedachtengoed. De minachting voor de Europese bevolking is ongekend onder de Eurofielen die momenteel nog de macht hebben binnen Europa hun dagen zijn echter geteld want het nieuwe Europa komt er aan met het vertrek van de Britten de nieuwe eurosceptische regeringen in oosterijk en Italië het verzet van Hongarije en polen en de hete adem van de nieuw centrum-rechtse partijen is de bevrijding van Europa nakende.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.