Linkse partijen bekenen kleur

Linkse partijen bekenen kleur

Na enkele dagen van Palestijns geweld aan de grens met Israel waarbij meer dan vijfendertig slachtoffers zijn gevallen waaronder ook kinderen die speciaal voor dit doel naar het strijdtoneel zijn gebracht door de Palestijnen, roepen Groen-links, D’66, SP en de Erdogan partij Denk minister Blok op om de Israëlische ambassadeur op het matje te roepen zij beschuldigen Israel er van onnodig geweld te gebruiken tegen de de vreedzame Palestijnse demonstranten . Een absurde zienswijze die precies aangeeft hoe deze linkse rakkers denken. Het is Israel blijkbaar verboden zijn grenzen en burgers te beschermen tegen de terreur van Palestijnen die opgehitst door Hamas de aanval op de grens met Israel hebben geopend en daarvoor zelfs jonge kinderen gebruiken. Met in brand gestoken autobanden, vliegers met hakken kruizen met daaronder brandbommen en alles wat zij voorhanden hebben wordt geprobeerd Israel te bereiken om daar een ware slachting aan te richten onder de bewoners van Israel. Onder de doden zijn zesentwintig Hamas terroristen geïdentificeerd over deze feiten wordt niet gerept door deze linkse partijen. De Palestijnse agressie wordt door de linkse partijen niet veroordeeld zij houden vast aan hun illusie dat de Palestijnen vreedzaam demonstreren ondanks onnoemelijk veel bewijs in de vorm van onder meer beeldmateriaal. Dat deze linkse kliek de Palestijnse terreur als vreedzaam demonstreren ziet komt uit voort uit hun eigen extremistische DNA. Nederland betaald overigens mee aan de gevechten door de Palestijnen financieel te ondersteunen, in februari heeft minister Kaag nog even gauw dertien miljoen van ons belastinggeld overgemaakt. Ook de staatsomroep NOS laat zich niet onbetuigd en overspoelen de kijkers met valse informatie en dat terwijl de NOS geacht wordt neutraal te zijn en geen nep nieuws te verspreiden. Voor de neutrale kijker wordt het pijnlijk duidelijk links Nederland inclusief de propaganda omroep NOS verheerlijken Palestijns geweld tegen Israel.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.