Reguliere nieuws media niet objectief

Reguliere nieuws media niet objectief

De meeste Nederlanders verwachten, geheel terecht overigens” dat het nieuws dat zij dagelijks via de media zoals televisie en vanuit de kranten tot zich nemen oprecht is en de volledige waarheid bevat, helaas blijkt steeds vaker dat met name de NOS/NPO en kranten als bijvoorbeeld de Volkskrant, het AD en het Parool het niet zo nauw nemen als het op het manipuleren van de werkelijkheid aankomt. Niet alleen worden items klakkeloos overgenomen zonder de feiten te verifiëren ook eigen waarnemingen worden dusdanig verdraai dat de werkelijkheid ernstig geweld wordt aangedaan met als enige doel de publieke opinie te beïnvloeden. Enkele voorbeelden zijn de lastercampagne door de linkse media tegen de Amerikaanse President Donald Trump of de door de Europese unie verspreide Leugens omtrent migratie, maar de kroon wordt toch wel gespannen door de anti Israel campagne die de voornamelijk linkse media voert in het grens conflict tussen de Palestijnen en Israel zelfs na het via sociale media naar buiten gekomen bewijs en het opbiechten van de feiten door een hoog geplaatste leider van Hamas wijgeren de linkse media met de waarheid naar buiten te komen. De volledige verantwoording voor het conflict ligt bij Hamas en de Palestijnen dit wordt ondersteund door een stortvloed aan beeldmateriaal en getuigenissen van Hamas leden en Palestijnen zelf. Maar onze linkse media blijft leugens verkondigen als zouden de protesten aan de grens met Israel door vreedzame demonstranten worden gevoerd en zou Israel de agressor zijn die deze onschuldige demonstranten zonder enige aanleiding dood en verwond. Hier tegenover staat bijvoorbeeld de bekentenis door hamas dat 53 van de 60 dode, soldaten van Hamas zijn en dat alle demonstranten die deelnemen aan de mars of return zijn gerecruteerd door hamas met als doel als martelaren te sterven of door de grens te breken en zoveel mogelijk Israeli te doden. Uit voorgaand kun je opmaken dat de linkse media er geen probleem mee heeft bloed aan zijn handen te hebben door de werkelijkheid te verdraaien, in sommige gevallen om de kijker of lezer te indoctrineren met de eigen politieke voorkeur en in sommige gevallen om politiek correct te zijn. Dus vertrouw niet klakkeloos wat er in de media verschijnt want Fake nieuws wordt steeds vaker verspreid door partijen die geacht worden neutraal en oprecht te zijn en vaak ook nog eens worden gefinancierd met uw belastingsgeld.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.