Islamisering door Europese unie geregisseerd

Islamisering door Europese unie geregisseerd

 

 

Geen enkele European heeft er waarschijnlijk eerder iets over gehoord maar nu is er toch een resolutie uitgelekt die de Europese unie in een totaal ander daglicht zet. Nu blijkt de ware aard achter de opmerkingen van de afgelopen maanden van eerste vicevoorzitter commissie-Juncker Frans Timmermans. Timmermans die steeds vaker de opmerking plaatst dat Europa niet zonder de Islam kan en Islam en Europa verbonden zijn en valse Frans beweerd zelfs dat Europa in de nabije toekomst Islamitisch zal zijn. Dat valse Frans meer weet dan de rest van Europa blijkt nu uit Resolutie 1743 die het volgende inhoud;

1743-1   :   Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en                                   discriminatie van moslims.

1743-2 :     Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam.Nationale regeringen                      pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3 :     De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de                      beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van                                      meningsuiting.

1743-9 :     Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten                               daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11:     De islam is een religie van vrede.

1743-12:     Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te                        verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van                              zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13:    Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat                           onaanvaardbaar is. zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat                                 ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14:    islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16:    Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20:   Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van                         wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen                                  vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21:    Het onderwijs moet daarom meer en structurele aandacht geven aan zegeningen van                     de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het                           christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden                       die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en                             wetten respecteert.

1743-24:   De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om                     islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

Dit zijn de hoofdpunten uit de door de EU opgestelde resolutie 1743 waaruit blijkt dat de lidstaten zich actief moeten inzetten om de islam leidend te maken in Europa. De Europesche uni heeft dit proces de laatste jaren extreem versneld om te voorkomen dat de bevolking door stemgedrag invloed kan uitoefenen op dit proces. De islamisering en daarmee de vernietiging van Europa is dus geen natuurlijk proces, maar wordt geregisseerd vanuit de Europesche uni. De Europesche uni is tevens begonnen met het op grote schaal importeren van de islam vanuit Afrika , het midden-oosten en Azië via het geheime verklaring van Marrakesh dat namens Nederland is onderteken door VVD staatssecretaris Mark Harbers. Dus laat u niet langer voor liegen door Eurofielen criminelen als Juncker, Timmermand, Merkel en Macron maar open zelf uw ogen en win zoveel mogelijk informatie in omtrent deze door de EU gecoördineerde invasie door deze gevaarlijke ideologie.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.