EU toont steeds meer het ware gezicht

EU toont steeds meer het ware gezicht

 

 

EU vertoont scheuren, nu in steeds meer landen een eurosceptische regeringen wordt gekozen komt ook de ware aard van de unie boven drijven. Wat Adolf Hitler nooit is gelukt maar wel van het begin tot het einde na streefde, één groot Europees rijk met de absolute macht geconcentreerd binnen één parlement blijkt ook het streven van de Eurofielen die de huidige Europese unie gegijzeld houden. Het grote verschil met Adolf Hitler is niet het spel maar de spelers waar Hitler de Joden vervolgden en probeerden uit te roeien loopt de EU nog gelijk op al is het de dictators van de unie niet om het uitroeien te doen, zij zetten de islam in om de Joden uit Europa te verdrijven, dit doen zij door onverantwoorde hoeveelheden moslims te importeren en ze geen stro breedte in de weg te leggen om hun achterlijke ideologie ten volle te etaleren inclusief het ingebakken antisemitisme, onderdrukking van ongelovigen, vrouwen, homo sensuelen,  daar komt bij de openlijke steun vanuit de Europesche unie voor de Palestijnen die weer worden bestuurd door terreur organisaties als Hama en natuurlijk gesteund worden door schurkenstaat Iran. De European is de EU ook een doorn in het oog en dus moet er wat worden gedaan aan die lastige Europeanen de European moet worden vervangen en dus wordt er door en onder begeleiding van de unie een plan opgezet en uitgevoerd om de European uit te roeien dit moet plaatsvinden doormiddel van vermenging, vermenging met (islamitische)afrikanen en alles wat er maar uit het midden-oosten aan islam te halen valt. Vice voorzitter Frans Timmermans verwoord het als volgt de Islam hoort bij Europa en Europa kan niet zonder de Islam volgens Frans is het niet meer dan logies om heel Europa te bekeren tot de Islam. langzaam aan beetje bij beetje wordt de European vervangen door deze vijandige cultuur. Geholpen door links extremistische activisten als Soros een Hongaars- Amerikaanse miljardair die zijn tentakels in tientalen democratieën heeft en deze ondermijnd om zijn doel te bereiken het vernietigen van de westerse cultuur,zo baant de unie zich een weg naar het uiteindelijke doel vernietiging van de Europesche cultuur het globalisme boven alles zelfs als dat betekend dat de unie de duivel binnen moet halen in de vorm van de islam een waanzins daad waarvan de gevolgen niet zijn te overzien als de Europese bevolking niet ingrijpt en de macht heroverd op de Eurofiel verraders. Gelukkig zijn er steeds meer landen binnen de EU die de ware aard beginnen te doorzien en in opstand komen zoals Hongarije, Italië, Oosterijk, Polen zij leiden het meer en meer opkomende verzet tegen de dictatoriale Europesche Unie.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.