Veel gebeurd in politiek Nederland en EU

Veel gebeurd in politiek Nederland en EU

 

Deze zomer periode is er weer veel gebeurd binnen Nederland en Europa en niet allemaal even positief hier volgt een kleine samenvatting,

 

 • Turkse Dictator wil Turkse scholen in Nederland openen om turken zo Turks mogelijk te houden, en zijn macht over de Turken al van jongs af aan in de jonge Turkse koppies te kunnen  prenten.

De Nederlandse regering legt deze gevaarlijke Dictator vooralsnog geen stro breedte in de weg.

 

 • Gemeente raadslid Den Haag voor de PVV pleegt zelfmoord ,

na te zijn ontvoerd verkracht en bedreigt door een groep moslims, Burgermeester Krikke, politie en justitie bagatelliseerde haar verhaal aanvankelijk en zelfs na haar dood wordt er geen onderzoek ingesteld. Stel dat ze de waarheid sprak dan wil links Nederland natuurlijk niet dat dat bekend wordt.

 

 

 • Boris Johnson zegt de waarheid over de Burka (Moslimas met burka’s zien eruit als brievenbussen en overvallers) en wordt beschuldigt van islamofobie.

 

 • Tommy Robinson een Britse vrijheidsstrijder en anti islam activist,

wordt na drie maanden te zijn gefolterd voorwaardelijk vrijgelaten uit Britse cel, waar hij vast zat voor het onthullen en later bij de rechtbank filmen van moslim groepsverkrachters die honderden Britse meisjes  op brute wijze hebben verkracht en gedwongen tot prostitutie, deze feiten moesten geheim blijven en dus heeft de Britse overheid er alles aan gedaan om Tommy onder druk te zetten hij werd binnen twaalf uur veroordeeld tot vijftien maanden cel met inclusief een verbod voor de media om verslag te doen van omtrent zijn detentie en situatie, zo werkt links tegenwoordig.

 

 • Illegalen bestormen grens Spaanse enclave met met Marokko

 • Linkse regering Spanje zet grenzen wagenwijd open voor illegale islamitische migranten uit Afrika na bestorming grens de gevolgen zijn niet meer te overzien.

 

 • Eurofiel en EU parlementscrimineel Guy Verhofstadt wil elke internet gebruiker controleren en censureren.

Deze mini Dictator is een gevaar voor de vrijheid van meningsuiting en de democratie. Guy vertoond al langere tijd nazistische trekjes en pleit voor een Europesche superstaat met alle macht bij een groepje dictators in Brussel naar voorbeeld van nazi Duitsland. Deze man en zijn gelijke binnen de Europese Unie zijn zeer gevaarlijk voor elke European.

 

 • Vel door Jozias van Aartsen verdedigde El Tawheed-moskee

 

 

blijkt schuilplaats, steun en toeverlaat voor Islamitische terroristen, aanslagplegers en Syrië gangers.

 

 • Amsterdamse binnenstad wetteloos volgens ombudsman maart nieuwe burgemeester  Kwalsema vind het wel mee vallen.

 • Kwalsema  geïnstalleerd als burgemeester van de links/islamitische enclave Amsterdam.

Met de installatie van Femke Kwalsema is de Linkse gaos inAmsterdam compleet.

 

 

 

 

 

 • Minister van Buitenlandse zaken Stef Blok spreekt de Waarheid maar wordt al snel terug gefloten en gedwongen excuus te maken.

De waarheid spreken over mislukte integratie van niet westerse allochtoon wordt niet gewaardeerd. door links Nederland. Minister Stef Blok wordt gedwongen de waarheid te verdraaien door zijn eigen partij (VVD) om coalitie genoten en slinks Nederland tevreden te stellen. Maar de Kiezer weet wel beter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pechtold blijkt vanuit zijn penthouse naar blote vrouwen op het strand te gluren.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.