Landelijke Lijsttrekkersdebat Amsterdam

Landelijke Lijsttrekkersdebat Amsterdam

Tijdens het Landelijke lijsttrekkersdebat in Amsterdam is weer eens goed te zien hoe groot het linkse bolwerk is dat de hoofdstad in zijn macht houd. Stadse aangelegenheden zijn maar bijzaken onder de Linkse lijsttrekkers, zij richten hun pijlen voornamelijk op één van de twee centrum rechtse partijen die zich in het hol van de leeuw hebben gewaagt. Het verbaast uiteraard niets dat links populist Alexander Pechtold van D’66 een felle aanval opent op Thierry Baudet van Forum voor democratie en met uitsluiting dreigt van een ieder die het waagt met deze partij samen te werken. Net als alle andere links radicale partijen als P.v.d.a en groen links betichten hij de  snel opkomende Thierry Baudet en zijn Fvd van racisme, een beproeft middel onder linkse partijen die in paniek en uit angst voor een andere mening dan de linkse mening een tegenstander zwart proberen te maken. (Vreemd eigenlijk dat de lange arm van Erdogan (Denk)vloeiend kan infiltreren in de Amsterdamse en landelijke politiek maar een Nederlandse partij met een andere geluid dan dat deze links radicalen aanhangen, op de slachtbank wordt gelegd).  Hofleverancier van dubieuze politieke infiltranten, de P.v.d.a onder leiding van Lodewijk Asscher vormt samen met Sp, Groen links en D’66 een links blok om de macht over de hoofdstad maar niet te verliezen. Dit roept wel gelijk de vraag op of de Amsterdamse maar eigenlijk ook de Nederlandse politiek nog wel iets met democratie te maken heeft. Helemaal wanneer het onderwerp van al deze verbale aanvallen dhr Yernaz Ramautarsing, die door zijn voorman Baudet het podium op wordt geroepen om zijn uitspraken te verdedigen, door Balie-directeur Youri Albrecht de mond wordt gesnoerd en van het podium wordt verwijderd.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.