Pensionado’s verlaten Nederland massaal

Pensionado’s verlaten Nederland massaal

Het duurt dus toch bijna een heel leven voordat een lastenslaaf van de Haagse Maffia er achter komt dat vluchten uit Nederland de enige manier is om nog iets van geluk te ervaren voor de dood intreed. Gepensioneerde vluchten massaal naar het buitenland, en wel met tienduizenden tegelijk. In Nederland worden zij steeds verder uitgekleed en niet alleen de pensionado’s overigens maar de werkende bevolking heeft het nu eenmaal te druk om te zien wat de gepensioneerde Nederlander wel ziet slavernij is springlevend Nederland is één grote plantage en de Don’s van de Haagse Maffia persen de slaven steeds verder uit tot de dood er op volgt. hopelijk vinden de Nederlandse vluchtelingen de rust en het geluk dat zij verdienen.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.