Zwarte dag voor de democratie

Zwarte dag voor de democratie

R.I.P. de democratie is dood. Er zijn in Nederland een aantal partijen die er in hun naam al gelijk voor uitkomen dat zij het niet ophebben met democratie zoals bijvoorbeeld Groen links, SP of PVDA,PVV, CU en SGP maar er zijn ook een aantal partijen die zich verkleden als een democratische partij zoals VVD, D’66 en het CDA.  Nou zijn het allemaal stromingen binnen de Haagse Maffia maar vooral de laatste drie partijen gebruiken onterecht een D van Democratie in hun partijnaam daarmee zetten zij moetwillig kiezers die wel denken dat ze ook echt ergens voor kunnen kiezen op het verkeerde been. De VVD het CDA en de gevaarlijkste D’66 laten samen met CU en SGP af en toe openlijk zien hoe on-democratisch ze daadwerkelijk zijn. De invoering van het raadgevend referendum heeft jaren kissebissen gekost maar de grootste pleitbezorger voor het raadgevend referendum, D’66” wist het er uiteindelijk toch door te krijgen, maar nu duidelijk is geworden dat de bevolking toch heel anders over een groot aantal onderwerpen  denkt dan de Haagse Maffia wenselijk acht zijn het vooral ,de wolf in schaapskleding” partijen met D’66 voorop die de democratie een harde klap toebrengen door het kleine beetje inspraak dat de bevolking dacht te hebben in te trekken. Het referendum bestaat niet meer en daarmee is het kleine beetje democratie wat er nog was in Nederland Dood. R.I.P

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.