Het leven is maar kort

Het leven is maar kort

De mens leeft nu nog gemiddeld tachtig jaar, en dat leven is slechts éénmalig, dan is het toch heel vreemd dat het bij bijna niemand opkomt om zich te verzetten tegen de constante stroom van oplopende lasten die voornamelijk wordt veroorzaakt door (in het geval van Nederland) de Haagse Maffia. De hebzucht vanuit Den Haag (en nu ook Brussel)wordt elk jaar groter en is er ook de oorzaak van dat de Nederlander al zeker veertig jaar een lastenslaaf is die niet heeft kunnen profiteren van de economische groei.Het inkomen stijgt elk jaar maar de lasten stijgen jaarlijks net iets meer waardoor de werkende Nederlander al veertig jaar stil staat.  Wordt de Nederlander dan echt zo bezig en in het duister gehouden dat hij niet in de gaten heeft dat de politici die hij of zij kiest om als vertegenwoordiger en in dienst van het volk het land te besturen, zich heeft ontpopt tot een waar lid van de Haagse Maffia en dat die Haagse Politiek de overtreffende trap is geworden van bekende wereld wijd vertakte Maffia organisaties, dat die Haagse politiek zich slechts bezig houd met het zoveel mogelijk afpersen van iedere Nederlander die door hard te werken zich een beter leven probeert te realiseren. Een te groot deel van de Werkende Nederlander werkt hard maar zit toch diep in de schulden. De politiek staat allang niet meer in dienst van het bevolking, maar heeft al tientalen jaren minachting voor de kiezer en schijnt te denken dat het volk in dienst is van de politiek en niet anders om, de Haagse Maffia ziet de kiezer dan ook alleen nog als lastig en te dom om over belangrijke onderwerpen mee te beslissen. MENSEN WORDT EENS WAKKER willen jullie echt tot de dood werken voor de ambities van een groepje politieke slavendrijvers, willen jullie echt dat éne leven dat je hebt gekregen als lastenslaaf doorbrengen. Is Nederland dan echt een land vol schapen die maar wat lopen te blaten maar nooit tegen die paar wolven in opstand komen. We leven maar één keer zorg dat het telt!!!  Kom voor je zelf op en roep de Haagse Maffia een halt toe.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.