Nabestaande MH17 boos

Nabestaande MH17 boos

Nabestaande van de slachtoffers die omgekomen zijn bij de aanslag op vlucht MH17, vermoedelijk gepleegd door een Russische militaire eenheid, zijn boos op Geert Wilders. Geert Wilders is momenteel op uitnodiging van de Doema in Rusland, nabestaanden ervaren dit als een klap in het gezicht aangezien Geert Wilders daarbij een vriendschapsspeld draagt. Aan de ene kant een begrijpelijke reactie maar aan de andere kant richt de boosheid van de nabestaanden zich toch echt op de verkeerde persoon aangezien er toch echt meer vliegen worden gevangen met stroop dan met stront. De nabestaanden kunnen hun boosheid beter richten op Don Rutte die beloften heeft gedaan die hij nooit waar heeft gemaakt en ook nooit waar zal maken. Don Rutte verschuilt zich graag achter onzin uitlatingen als, geen cent belastinggeld meer naar Griekenland of naar Brussel en de schuldigen van deze aanslag zullen berecht worden, allemaal gebakken lucht dus. Wellicht kunnen de nabestaanden hun boosheid beter richten op Don rutte die met zijn starre houding richting Rusland Russische medewerking onnodig stroef heeft gemaakt.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.