Gevaarlijke ontwikkelingen gemeenteraadsverkiezingen

Gevaarlijke ontwikkelingen gemeenteraadsverkiezingen

Tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen worden er naar verwachting weer flink wat gemeenteraadsleden geworven onder Turkse en Marokkaanse politieke infiltranten door voornamelijk linkse partijen. Deze partijen proberen zoveel mogelijk raadsleden te werven onder deze bevolkingsgroep met als doel de achterban van deze groepen binnen te halen en op deze manier te groeien. Vooral de Turkse politieke infiltrant vormt een uitzonderlijk groot gevaar aangezien er maar weinige zijn die niet kunnen worden bestempeld als marionetten van dictator Erdogan. PVDA en Groen links zijn bekende hofleveranciers van niet westerse infiltranten in de politiek, helaas worden deze kandidaten niet adequaat gescreend door de AIVD, als er al een screening plaatsvind dan is deze zeer oppervlakkig. Gevolg van het werven van dit soort politieke infiltranten is een ernstige ondermijning van de Nederlandse democratie door groepen die zelfs qua culturele achtergrond niet compatibel zijn met onze joods/christelijke cultuur. Het grootste voorbeeld op dit gebied is de lange arm van dictator Erdogan die zich via de PVDA een plaats op het binnenhof heeft weten te bemachtigen, binnen de tweede kamer wordt deze dictator momenteel vertegenwoordigt door zijn partij  ,Denk’ . Dat deze partij zich heeft weten te nestelen op het binnenhof zorgt voor een zeer bedenkelijke situatie en doet de vraag rijzen of dit soort niet westerse infiltranten wel de mogelijkheid moet worden geboden om op een dergelijk eenvoudige wijze invloed binnen onze ‘ democratie’ uit te oefenen. Politieke partijen die deze politieke infiltranten de aankomende gemeenteraadsverkiezingen weer massaal op lokaal niveau binnen halen maken zich bewust of onbewust schuldig aan landsverraad door het binnen laten van politieke en of religieuze machten. Dus denk goed na over wat de gevolgen kunnen zijn voor je een stem uitbrengt .

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.